Uutiset

02.09.2016 / Uusi Pori

Auton ajoissa tehty syyshuolto on paikallaan

Highslide JS
Suomessa on neljä vuodenaikaa. Ne koskevat ja koettelevat myös autojamme. Autot ovat usein "yötä ulkona" ja sekin asettaa omat vaatimuksensa, että ajopeli myös aamulla lähtee käyntiin. Kesällä auto on eri paikkoihin kerännyt pölyä, kuraa, rapaa ja muuta töhnää. Ensimmäinen syyskunnostus kannattaakin aloittaa kunnon pesusta. Huollon voi toki tehdä itse, kotikonstein, mutta järkevintä on kuitenkin jättää huolto ammattilaisen tehtäväksi. Kun renkaat vaihdetaan ja auto on nostettu ylös, on hyvä kurkata samalla mitä ajoneuvon alapuolelle kuuluu, ja mitä kesä on saanut aikaan. Pakkasnesteitten suuresta ja värikkäästä kirjosta voidaan todeta, että skaala on sen verran laaja että kannattaa kysyä huollon yhteydessä ammattimieheltä nesteitten erosta ja sopivuudesta. Autossa on myös muitakin suodattimia kuin öljysuodatin. Raitisilmasuodattimen vaihto on tärkeää. Akku on asia joka usein unohdetaan. Sen vointi on hyvä tarkistaa, ettei tule pakkasaamuna yllätyksiä. On myös muitakin asioita, jotka pitää ottaa huomioon ja tarkistaa ennen talvea: Startti, pyyhkijän sulat, lataukset, tuulilasin kunto, iskarit. -Nyt kun on päästy niin sanotusti vaikeuksien kautta voittajaksi, hoituvat meillä huollot ja korjaukset entistä nopeammin, sanoo Kristian Kiilasmaa Liinaharjan AD Autopisteestä. Näpäkällä lausunnollaan Kiilasmaa tarkoittaa yrityksen muuttoa myrskynsilmästä Eteläväylä yhteen.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi