Uutiset

10.06.2017 / Johnny-Kai Forssell

Kesäpyörä fillaripajalta

Polkupyöriä niin ettei ole joukkoon mahtua. Polkupyörien osia. Vanteita, renkaita, ohjaustankoja, rattaita, nippeleitä... Pormestarinluodon Asukasyhdistyksen pyöräpaja ja Jari Hämäläinen. Kaksikko on tehnyt polkupyörien huolto- ja korjaustöitä yhdessä vuodesta 2014. Hämäläinen on ollut vapaaehtoisena, tuettuna ja hyvin sijoitettuna tässä polkupyöräviidakossa. -Me emme kilpaile alan liikkeitten kanssa. Voisi sanoa, että me täydennämme alaa siten, että täällä tehdään niitä hommia, joita ei juuri polkupyöräliikkeissä tehdä – eli ei kannata tehdä. Pyöräpajalla on toki myös polkupyöriä kaupan. Hinnat ovat haarukassa 40-200e. -Kokoamme hyvistä osista pyöriä ja myymme niitä kulujen peittämiseksi. Tänä keväänä olemme myyneet 80 polkupyörää, sanoo Hämäläinen. Paja ei myöskään myy varaosia, vaan ostaa niitä jopa alan liikkeiltä. Pajan jokaisessa huoneessa on tohinaa. -Meillä on erilaisilla lähetteillä 30 eri henkilöä tekemässä erilaisia hommia. Joku oikoo vanteita, joka on todella erikoishommaa ja joku pinnoittaa vanteen. Asiakas voi tuoda meille pelkän kapan ja kehikon, niin täällä siitä tehdään hyvä vanne, kehaisee Hämäläinen. -Jos joku valtti pitää vielä ottaa esille, niin meillä ei ole jonoja korjaustöissä. Alan liikkeet saavat myydä hyviä ja meneviä merkkipyöriä. Me askartelemme sitten näitten mummiksien kanssa.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi