Uutiset

12.07.2018 / Johnny-Kai Forssell

KODIN REMONTTIPALVELUIDEN KYSYNTÄ ON KASVANUT RÄJÄHDYSMÄISESTI

Kotiin tilattavien pieniin remonttitarpeisiin hankitaan yhä useammin ammattilaiset. Ihmiset ovat oppineet ,että kaikkea ei kannata tehdä itse jos kotiin voi tilata ammattilaisen. Ja hankkimaan kotitalousvähennyksellä nopeasti ja luotettavasti ammattilainen korjaamaan pienenkin vaurion kodissa. Rakennusalalla näitä talkkarin hommia on aikaisemmin vähän vierastettu, kun työt ovat olleet pieniä eikä työvoimaa ole haluttu sitoa vain pieniin töihin. Näistä pienemmistä töistä kuten, pihan tai puutarhan kunnostuksesta tai vaikka yhden huonetilan kunnostuksesta ei yritykset juuri ole olleet kiinnostuneita. Alalla on kuitenkin paljon töitä ja aktiiviselle yrityksellekin suuri mahdollisuus myös työllistämiseen. Yksi hyvä esimerkki toimivasta alan yrityksestä on Hälyapu Oy. Hälyapu Oy aloitti toimintansa viime vuoden marraskuussa ja yrittäjänä toimiva Timo Leino on ollut tyytyväinen yrityksensä toimialaan. Leinon yrityksen toimialaan kuuluu laaja alaisesti kiinteistön hoitoon liittyvät palvelut. Leino on ollut tyytyväinen yrityksensä toimialaan auttaa ihmisiä kodin arkisissa ongelmissa. ” -Kun lähdin alalle oli kaikki hieman avoimena. Päätin kuitenkin, että aktiivisella tiedottamisella ja edullisella avoimesti kerrotulla hinnoittelulla saan varmasti ihmiset uskomaan palveluidemme edullisuuden. Perheellisenä aika pian aloittamisen jälkeen päätin myös, että jos toiminta tarvitsee lisää työntekijöitä palkkaan heitä heti, enkä lähde ajamaan itseäni loppuun raatamalla 24/7. Nyt meillä on seitsemän työntekijää, kertoiLeino. Leino on huomannut että verkostoituminen eri yritysten kanssa auttaa yrityksen kasvua tarvittaessa ja onkin sopinut useiden yritysten kanssa yhteistyösopimuksia. ” -Koko ajan täytyy myös itse muistaa, että omien töiden asianmukainen hinnoittelu ja ilmainen arviointi työstä on niitä tekijöitä miksi asiakkaamme palveluitamme haluavat ostaa, sanoi Leino. Vaikka luulisi, että nimenhommaan ikääntyvät omakotitaloissa asuvat ihmiset olisivat niitä, jotka Hälyapu Oy:n kaltaistenyritysten palveluita tilaisivat, ei todellisuus kuitenkaan ole sellainen. ” -Asiakaskuntamme koostuu kaiken ikäisistä ihmisistä, kun ihmiset ovat huomanneet, että ammattilaista käyttämällä saa työn useimmiten paljon nopeammin tehtyä ja melko pienellä rahalla. Myös erilaiset kuntien rakennustekniset tai ympäristölliset luvat tulee hoidettua meidän avustuksellamme paljon helpoimmin, kertoi Leino. Vaikka alalle voi käytännössä lähteä hyvinkin pienin investoinnein on Leino huomannut että kunnon apuvälineillä hommat hoituvat usein vieläkin mukavammin. Nurmikon leikkuu hoituu joissain tapauksissa paremmin ajoleikkurilla ja puiden siirtäminen pihasta onnistuu mönkijän avulla paljon helpommin kuin käsin kantaen. Leino on myös huomannut että alalle tarvittaisiin enemmän tekijöitä jotta ihmiset tottuisivat teettämään pienempiäkin kodin kunnostuksia. Nyt Hälyapu on silloin tällöin saanut urakoita myös muualta Suomesta kun halukkaita yrityksiä työhön ei ole jollakin alueella ollut.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi