Uutiset

25.07.2018 / Johnny-Kai Forssell

Porin rännitapahtumalla juhlavuosi

Piikarännin, perinteisen korttelinkierron 10. juhlavuosi tuo Porin kauppatorille 28.7. tuhansia muistelijoita, hienoja ajoneuvoja, musiikkia ja hyvin vähän juhlapuheita, lupaa tuore puheenjohtaja Marko Saha. -Neuvonpito viranomaisten kanssa sujui hyvin. Gallen-Kallelankadun pullonkaulakin selvitettiin ja tärkeintä on muistaa, että kierto kulkee myötäpäivään. Osa ränninkiertoa rajaavista liikennemerkeistä peitetään tapahtuman ajaksi. Ja niille, joka ovat ko reitillä liikkeellä muissa asioissa klo 21 – 23 välisenä aikana, pyydetään kärsivällisyyttä. Tai ajelemaan eri reittejä. Antinkatu-Itäpuisto-Pohjoispuisto-GallenKallelankatu - korttelikierto saattaa olla tuolloin hidasta. Mutta se on myös muistorikasta ja näyttävää, sanovat järjestäjät. Toritapahtuma alkaa näytösutojen järjestelyllä kauppatorin reunalle jo hyvissä ajoin. Musiikki pärähtää ilmoille kello18.00. ja silloin esiintyy Duo Jussi Kangas & Johnny (Rust´n Rage). Kello19.00 – 19.50 soi rock and roll äänilevyiltä käsin ja ennen kuin maan mainio The Spectre aloittaa niin ohjelmassa on muutama iloinen yllätyskin. Ränninkierto ja –rauha julistetaan klo 21.00 ja rauhallinen kierto alkaa.

Kommentit kirjoituksesta

Kirjoitusta ei ole vielä kommentoitu.

 

Kommentoi kirjoitusta

Nimi
Email
Kommentti
Huom!
Roskapostin estämiseksi kirjoita allaolevaan kenttään NUMEROIN paljonko on yksi plus kaksitoista (ilman tätä kommenttisi ei mene perille)
 
Uusi Pori    /    Antinkatu 16 B (3 kerros), Teljäntori, 28100 Pori   /    puh. 044 030 0207    /    email: info(at)uusipori.fi